Pontos idő: Szomb. Jún. 03, 2023 10:46 am

Facebook Hivatalos Oldalunk

 • Facebook Hivatalos Oldalunk

  Témák
  Hozzászólások
  Legutolsó üzenet
 • Chat szabály


  1Fontos!!! Reggelés során kérlek saját neveddel s képeddel lépj be! A szabályzatot minden felhasználónak el kell fogadnia, ez az alapfeltétele a chat használatának. Belépés, regisztráció, szabályok elfogadása: - Minden felhasználó belépésével automatikusan elfogadja a szabályokat.

  -A szabályok nem tudása semmiféle mentességet nem ad, ezért hivatkozási alap nem lehet. - Korábban tiltott felhasználó admin engedéllyel térhet vissza azonos, vagy másik nick néven.

  - A visszaengedés engedélyezésének jogát admin átadhatja a Moderátoroknak. - A regisztráció tiltásra kerül a szabályok súlyos megsértése, illetve szabálysértés, bűncselekmény (adatvédelem megsértése, hitelrontás, rágalmazás, fenyegetés stb) esetén.

  -Amennyiben a kitiltást indokolatlannak érzi valaki, a Moderátorok ellen panasszal élhet. Panaszt tenni az ADMIN-oknál lehet pontos leírással. (az ÉN ezt nem tudtam, vagy nem olvastam a szabályzatot, nem lehet indoka a panasznak)

  - Amennyiben a nick név trágár kifejezés, azt a Moderátornak joga van tiltani. Bizonyos nickeket a chet szabályzata tilt. Ezek a követezőek: - Illegális kábítószerre vagy annak használatára utaló nick - Pedofíliára utaló, szexuális tartalmú nickek vagy szexuális cselekedetre felszólító nickek - Gyűlölet keltő, uszító nickek

  - Másik rádió reklámozására szolgáló nickek - Politikusok vagy a pártjaik neve. - Csak olvasható nevet fogadunk el a magyar ABC betűiből felhasználva. (az egészet nem kell felhasználni!) Reklámok tilalma: - Tilos reklámozni! - Tilos hirdetni oldalakat, és linkelni.

  A rend fenntartásának szabályai:

  - Amennyiben a csetszobában sértés jelenik meg, a sértést elkövető felhasználót az operátorok figyelmeztetés után némíthatják (ideiglenes tiltás), az adott esetnek megfelelően, egyéni elbírálás szerint. - A sértések ismétlődése estén a sértést elkövető felhasználót az Moderátoroknak joguk van tiltani. - Amennyiben a sértés nevet (vagy adott személyre való utalást) is tartalmaz, a Moderátor törli az adott hozzászólást – illetve szükség esetén az oldal tartalmát.

  - Személyes sértések esetén az operátorok elbírálása alapján a sértést elkövető felhasználó tiltható, figyelmeztetés után. - A Moderátorok, sértésnek minősíthetik a folyamatos illetlen, tiszteletlen, vagy trágár hozzászólásokat is. Ez a viselkedés ugyanis a csetszoba rendjével, annak nyugalmával szembeni sértés lehet. - Amennyiben valamely felhasználó szándékosan gúnyolódik, s azt figyelmeztetés ellenére sem hagyja abba, a Moderátorok némíthatják (ideiglenes tiltás). Bármi panasszal forduljatok a Radió tulajhoz,irhattok levelet katt ide cimen

  Strong Radio Staff


  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Témák
  Hozzászólások
  Megtekintés
  Legutolsó üzenet
 
 

Jelenlévő fórumozók: Nincs
Moderátorok

Nincs

Permissions in this forum:

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.

Legend
 • Új hozzászólások Új hozzászólások
 • Új hozzászólások [ Népszerű ] Új hozzászólások [ Népszerű ]
 • Új hozzászólások [ Lezárt ] Új hozzászólások [ Lezárt ]
 • Nincsenek új hozzászólások Nincsenek új hozzászólások
 • Nincsenek új hozzászólások [ Népszerű ] Nincsenek új hozzászólások [ Népszerű ]
 • Nincsenek új hozzászólások [ Lezárt ] Nincsenek új hozzászólások [ Lezárt ]
 • Közlemény Közlemény
 • Kiemelt Kiemelt
 • Global announcement Global announcement